Изберете Категория
Моята кошница

Монтажен комплект 3P System за куфари SHAD K0ZS16IF

Монтажен комплект 3P System за куфари SHAD K0ZS16IF
Монтажен комплект 3P System за куфари SHAD K0ZS16IF
Монтажен комплект 3P System за куфари SHAD K0ZS16IF
Наличен
Монтажен комплект 3P System за куфари SHAD K0ZS16IF
Монтажен комплект 3P System за куфари SHAD K0ZS16IF
Монтажен комплект 3P System за куфари SHAD K0ZS16IF
Монтажен комплект 3P System за куфари SHAD K0ZS16IF
330.00лв.
  • Код на продукта: 4736-01
  • Време за изпращане: Веднага
Добави в количка
купи на изплащане
12 x 32.17 лв.

Монтажен комплект 3P System за куфари SHAD K0ZS16IF

Монтажният кит на SHAD Ви позволява монтаж на куфарите SHAD на вашият мотор. Той е специално проектиран за всеки модел мотор.

Висококачествената изработка позволява лесен монтаж и демонтаж на куфарите.

Една от най-новите иновации на SHAD е новата 3P System. Комплекта е специално проектиран като се има в предвид не само естетиката но и безапосността.

3P System има:

• Интегриран дизайн: Комплектът 3P е много по-добре интегриран с мотора. Типичната правоъгълна рамка се свежда до едно рамо, което поддържа трите точки (3P), необходими за фиксиране на страничния панел.

• Позиция: Както обемът на корпуса, така и ъгълът на системата 3P са проектирани така, че да преместват теглото на багажа възможно най-много към центъра на тежестта на мотора. Това осигурява по-голяма сигурност и стабилност при шофиране с пълно натоварване.

• Аеродинамичност: Използването на 3-те точки осигурява твърдост и гъвкавост едновременно. Това се отразява върху лекото люлеене на калъфа, което позволява на въздуха да тече лесно около него, като избягва ефекта "котва" на типичен плосък и твърд корпус. Отново това води до по-добра сигурност и стабилност в движение.

• Патентована: 3P системите са единствено патентовани от SHAD което ги прави единствения производител който може да предлага този вид система за монтаж.


Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

  • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

  • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

  • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

  • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

  • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

  • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър