Изберете Категория
Моята кошница

Безплатна доставка

Краш Тапи

Няма добавени продукти в тази категория.

Какво са краш тапите?

Краш тапите представляват мото аксесоар, който осигурява защита на елементите на мотора - двигател, корпус и външни елементи. 

При падане на мотора тапите ще осигурят защита от драскане и охлузване, като по този начин ще се запази добър вида на мотора и ще се спестят пари от бъдещи ремонти. Самите краш тапи се изработват от висококачествени сплави и материали, които се характеризират с висока якост и устойчивост на удар. Краш тапите се предлагат в комплект, като всеки един комплект е създаден за конкретен модел мотор.

Монтажа е лесен без необходимост от майстори, специалисти или пък специалист защото в комплекта на краш тапите има всичко необходимо за безпроблемен монтаж върху мотора.

Защо да взeмете от Carmall.bg

В Carmall предлагаме само качествени и високо ефективни тапи за мотори на достъпни цени с които да предпазите външните елементи и части на мотора. Предлаганите от нас краш тапи се произвеждат в Европа и отговорят на високи стандарти да за качество и безопасност, което осигурява за вас спокойствие и сигурност, че машината ще остане непокътната.

Краш тапите от Кармол са правилният избор за Вас и вашият мотор. Нашата гама е широка и покрива всички модели мотори на пазара.