Изберете Категория
Моята кошница

Краш Тапи

Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за YAMAHA YZF R6 - 10415100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тапите са..
115.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за YAMAHA YZF R1 - 10421100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тапите са..
138.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за YAMAHA XJR 1300 - 10419100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тапите ..
134.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за YAMAHA XJ6 N / Diversion - 10424100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на кра..
128.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за YAMAHA MT 07 - 10431100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тапите са ..
140.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за YAMAHA FZ6 GT - 10420100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тапите са..
116.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за YAMAHA FZ1 GT - 10428100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тапите са..
132.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за YAMAHA FJR 1300 - 10417100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тапите ..
135.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за YAMAHA FJR 1300 - 10416100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тапите ..
158.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за TRIUMPH Thruxton - 10710100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тапите..
165.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за TRIUMPH Street Triple - 10702100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш т..
126.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за TRIUMPH Sprint ST 1050 - 10704100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш ..
151.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за TRIUMPH Sprint 955i - 10709100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш тап..
151.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за TRIUMPH Speed Triple 1050 / R - 10705100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите н..
140.00лв.
Марка: RENNER
Краш тапи RENNER X-PADS за TRIUMPH Speed Triple - 10703100% ПРОИЗВЕДЕНИ В ЕВРОПА (ПОЛША)Краш тапи за защита на обтекатели, двигателя и други външни части на мотоциклета в случай на падане.Предпазните тапи са изработени от качествени материали, които абсорбират силата на ударът. Елементите на краш та..
140.00лв.
Показва 1 до 15 от 164 (11 страници)

Какво са краш тапите?

Краш тапите представляват мото аксесоар, който осигурява защита на елементите на мотора - двигател, корпус и външни елементи. 

При падане на мотора тапите ще осигурят защита от драскане и охлузване, като по този начин ще се запази добър вида на мотора и ще се спестят пари от бъдещи ремонти. Самите краш тапи се изработват от висококачествени сплави и материали, които се характеризират с висока якост и устойчивост на удар. Краш тапите се предлагат в комплект, като всеки един комплект е създаден за конкретен модел мотор.

Монтажа е лесен без необходимост от майстори, специалисти или пък специалист защото в комплекта на краш тапите има всичко необходимо за безпроблемен монтаж върху мотора.

Защо да взeмете от Carmall.bg

В Carmall предлагаме само качествени и високо ефективни тапи за мотори на достъпни цени с които да предпазите външните елементи и части на мотора. Предлаганите от нас краш тапи се произвеждат в Европа и отговорят на високи стандарти да за качество и безопасност, което осигурява за вас спокойствие и сигурност, че машината ще остане непокътната.

Краш тапите от Кармол са правилният избор за Вас и вашият мотор. Нашата гама е широка и покрива всички модели мотори на пазара.