ИЗБЕРЕТЕ KАТЕГОРИЯ
Моята кошница

КОЖЕНО ЯКЕ CAROLINE LADY BROWN

КОЖЕНО ЯКЕ CAROLINE LADY BROWN
КОЖЕНО ЯКЕ CAROLINE LADY BROWN
КОЖЕНО ЯКЕ CAROLINE LADY BROWN
КОЖЕНО ЯКЕ CAROLINE LADY BROWN
КОЖЕНО ЯКЕ CAROLINE LADY BROWN
199.00лв.
 • Статус: Статус
 • Код на продукта: 428
 • Време за изпращане: Веднага

Опции

купи на изплащане
12 x 19.40 лв.

За Richa

Гамата от облекла на RICHA покрива целия спектър от кожени и текстилни облекла необходими за един моторист. Марката непрекъснато доставя както качество, така и стил. С повече от 10 години опит в производството на продукти без компромиси в изработката и използваните материали, RICHA без съмнение ще продължaва да се разширява, особено след като постоянно се развива и е в крак с най-новите тенденции при мото екипировката.

Тънкият дизайн на CAROLINE ще накара всякa дамa да се чувства комфортно в това ватирано кожено яке. Благодарение на подвижната термо подплата, тези якета могат да се носят и при по-хладни метеорологични условия. Гъвкавите протектори на раменете и лактите, гуменият протектор на гърба и висококачествената телешка кожа ще Ви защитят добре по време на каране на мотрата и същевременно позволяват да се чувствате добре с него и в ежедневието. • Телешка кожа
 • Подвижна термична подплата
 • Къси свързващи ципове

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Куриери: Еконт и Спиди.

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден.

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен 

 • В случаите, когато се налага предплащане

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър