Изберете Категория
Моята кошница

КАСКА ICON AIRFRAME PRO CARBON GOLD

КАСКА ICON AIRFRAME PRO CARBON GOLD
1,100.00лв.
 • Код на продукта: 314
 • Време за изпращане: 4 - 6 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 107.24 лв.

За ICON

През 2002 г. Icon се появява на сцената и създава революция в мото екипировката. Създателите на Icon са открили дупка в индустрията, фокусирана върху липсата на защитни облекла и каски за съвременните мотористи, които предпочитат да яздят своите коне на улицата :).Основна мисия на компанията е да предпазва моториста, колкото може по-добре, по всяко едно време!

Шлемът на Icon Airframe Pro Carbon е направо лудост. Създаден да бъде в точна хармония с вас, вашия мотор и дори околната среда, аеродинамично здравата ръчно карбонова обвивка е проектирана да предлага стабилността в спортната позиция.

Събран във все по-компактна позиция, позиционирането на главата на моториста изисква все по-голям ъгъл, за да се поддържа видимостта и стабилността. Airframe Pro Helmet е създадена с дизайн фокусиран върху видимостта и стабилността, което позволява на Icon да намали съпротивлението и теглото. Агресивната геометрия на каската на Icon Airframe увеличава линията на зрението, като в същото време подобрява аеродинамичното отношение в напълно прибрана поза при управление.

Намаленият профил на черупката, състоящ се от въглеродни влакна (FRP), сякаш има космически произход, притежава сертификат ECE. Прецизните техники за сглобяване допълват тази идея за намаляване на масата, позволявайки на Icon да изработи каска, която е изключително лека и несравнимо оборудвана.

 • Изработена от карбон.
 • Тествана в аеродинамичен тунел, подобрена форма и аеродинамика
 • Линейни отвори на челото
 • Система за бърза смяна на вътрешния визьор
 • Система за бързa смянa на външния визьор.
 • Hydradry™ антибактериална вътрешна облицовка, която се сваля и пере.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър