Изберете Категория
Моята кошница

Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet

Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet
Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet
Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet
Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet
Наличен
Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet
Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet
Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet
Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet
Каска Shoei X-Spirit III Motorcycle Helmet
1,363.05лв.
 • Код на продукта: 3292-01
 • Време за изпращане: 1 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 132.88 лв.

Преследване на ефективността

 • Новата интериорна система съответства на позиция за каране в рязко наведена напред поза.
 • Пространство около устата е увеличен, за да улесни затрудненото дишане или затвореното усещане.
 • Регулируема вътрешна система SHOEI дава възможност да се регулира ъгълът на носене на каската, съответстващ на положението за каране.
 • Система за вентилация на бузите, новоразработена интериори, изпуска горещ въздух в областта на бузите.
 • 2-D CWR-F щитът, където могат да бъдат оборудвани откъсващ се филм и лист Pinlock®, е стандартизиран.
 • Куката за откъсване прави настройка на откъсващ се филм лесно оборудване на Pinlock® лист.
 • Двойният механизъм за заключване на щита избягва неочаквано отваряне на щит при авария.
 • 6 въздухозаборника и 6 изхода са разположени ефективно за подобряване на вентилационната система.
 • Модулната централна подложка улеснява регулирането на интериора, съобразно формата на главата на всеки ездач.
 • EQRS е оборудван с подложка за бузите, за да улесни свалянето на каската при инцидент.

Интериор

Някои ездачи регулират положението на носене на каската на осигурете горното зрение, когато са в остра поза, наведена напред. За да съответства на такъв случай, фиксиращата позиция на подложката на бузите на X-Spirit III може да се завърти. Освен това, чрез регулиране на задното крайно положение централната подложка може да се завърти с около 4 ° от стандартното положение. В резултат на това подвижната област около врата се увеличава, за да съответства на рязко извита напред поза. Когато сгънете тялото си заедно с машината под дълбок постен ъгъл, горната част на окото осигурява голямо зрение до правилното излизане от ъгъла.

Новопроектираната подложка за бузите е хибрид от плат с висока абсорбция на влага и бързо сушене и повдигнат материал с мека текстура. Подложката от полиуретанова пяна е в триизмерна форма за подобряване на прилепването и придържането към бузата. Освен това отворите за въздух са разположени в няколко зони от полиуретанова пяна, за да се реализира нова вентилационна ефективност, охладителна система за подложки на бузите (условно наименование) за абсорбиране на вятър от по-ниския прием и водене до зоната на бузите.

Централна подложка което е от съществено значение за прилягането е новопроектираното изцяло поддържане на пригодността и задържането. Докато горната подложка за глава е основа от подложки, челото, задната глава, страничната глава и шията са отделни и напълно подвижни. Частичната смяна на подложката може лесно да се адаптира към различни форми на глави. За тъкани от интериор, материал с висока абсорбция на влага и бързо изсъхване и тъкан с мека текстура, същата като подложката на бузите, се комбинират с червен мрежест материал като акцент, за да се реализира интериорната система с изпълнение и спортно изображение.

Подложка за бузи е оборудван с EQRS което прави премахването на подложката на бузите от трета страна лесно за сваляне.

Вентилация

Абсорбция от долния, предния и горния всмукателен отвор и отработените газове отгоре и отстрани изходите и изходните отвори в аерокрайния спойлер абсорбират ефективно вятъра и изпускат горещия въздух и влагата вътре в каската, дори когато сте в остра поза на огъване напред зад екрана.

Въпреки че обикновените долни въздухозаборници имат размразяващи характеристики, за да водят каране на вятър към вътрешността на щита и подаване на чист въздух главно към устата, всмукване със затвор, система за отдушници на бузите се добавя към обикновените всмукателни системи.

Погълнатият тук въздух тече през вътрешността на брадичката към подложките на бузите на от двете страни и се подава към отвори за въздух, разположени в полиуретанова пяна от подложката на бузите. Горещият въздух, който се задържа около бузата, се изчерпва от вятъра. Докато задържането на горещ въздух около бузата дълго време беше проблем на каската на цялото лице, то най-накрая е решено.

Страничните отвори се преместват назад в най-добрите позиции за изпускане на въздуха, съответстващи на формата на черупката. Горещият въздух и влагата в щита се изтощават ефективно. Бързосъхнещата тъкан с мека текстура, същата като подложката на бузите, се комбинира с червен мрежест материал като акцент за реализиране на интериорната система с изпълнение и спортно изображение.

Въздухът, погълнат от по-ниския прием, се отвежда във вътрешността на подложката на бузите през въздушен път вътре в облицовката на маска (син цвят) и доставен за щанцоване на обработена полиуретанова пяна за вентилация, за да се охлади ефективно областта на бузите.

Дизайн и експлоатация

Shell е проектиран да прави остра поза, извита напред, в основна позиция, съобразявайки се с действителните състезания.

Излишното напрежение върху черупката е намаленият лющещ се вятър върху повърхността на черупката от малки ръбове отгоре и брадичката на черупката.

< p> Задният капак е оборудван със заден стабилизатор в нова форма на задната част на главата в допълнение към дизайна на корпуса.

Тези устройства намаляват повдигането и съпротивлението съответно с 3% и 10% в сравнение с предишния модел, измерен в къщата съоръжение за аеродинамичен тунел и прорез, който влияе на разклащането на каската при високоскоростно каране с 50%. Подобрена е стабилността на каската и натоварването за ездач при висока скорост е значително намалено.

В допълнение към стандартно оборудвания компонент, задната клапа е с по-тесен размер като опция. Той показва по-висока кинематична производителност, особено в такава ситуация като верига с много ъгли, където ездачът трябва да е обърнат странично.

Подвижният спойлер на долния въздух е оборудван с брадичка. Той предпазва допринася за подобряване на аеродинамичните характеристики, контролиращи въздушния поток.

CWR-F

2-D щит, CWR-F, е стандартизиран. Той е инжекционно формован и изработен от поликарбонат.

Вихрови генератори в малки издатини са оборудвани от двете страни на екрана. Намалява съпротивлението и повдигането.

Куките за откъсване са оборудвани от двете страни на щита. Те закачват откъсващ се филм върху външната повърхност и Pinlock® Evo лист върху вътрешната повърхност на щита. Тази новоразработена откъсваща кука е в ексцентричен тип и може да се завърти обратно на часовниковата стрелка. Може да се завърти по-лесно от предишната кука, за да улесни настройката.

Когато щитът е затворен, изпъкнете от вътрешната страна на ключалките на копчето. Повдигащият плъзгащ лост заключва допълнително щит.

Основата на QR-E, предпочитана в NXR / RF-1200, е приета за оборудване на щит. В допълнение към лесното и стабилно фиксиране и премахване на щита, щитовите контакти са плътно до перлите на прозореца до пружина, когато са напълно затворени. Шумовете от вятъра около щита и нахлуването на вятър или дъждовна вода се избягват.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър