Изберете Категория
Моята кошница

Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet

Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet
Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet
Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet
Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet
Наличен
Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet
Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet
Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet
Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet
Каска Shoei VFX-WR Glaive Motocross Helmet
1,265.55лв.
  • Код на продукта: 3318-01
  • Време за изпращане: 1 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 123.37 лв.

Новият VFX-WR - Еволюцията на икона

Серията VOX на SHOEI води гамата от офроуд каски със своя смел, иновативен дизайн и изключителни характеристики за безопасност - с представянето на новия VFX-WR барът има за пореден път бе повдигнат за това, което се счита за първокласна безопасност на главата.

Въпреки че агресивният дизайн на своите предшественици все още е разпознаваем незабавно, новият VFX-WR разширява границите на еволюцията , включващ години на изследвания и разработки на SHOEI, което доведе до VFX-WR водещ път в нова ера на офроуд каски.

SHOEI прие изцяло нови механизъм за абсорбиране на удари в VFX-WR - MEDS ( Система за разпределение на енергия на движение ), която е по-усъвършенствана в техническо отношение от всички съществуващи конвенционални двойни линии. Докато основният слой EPS облицовка абсорбира удари отвън, както обикновено, допълнителен центриран слой EPS облицовка намалява енергията на въртящо ускорение към главата в случай на авария. Закрепен от по-голяма централна колона, вътрешният слой се люлее по време на удара, позволявайки на трите си периметърни колони да поемат енергията. Резултатът е значително намаляване на въртящата сила към главата на ездача.

SHOEI VFX-WR се предлага в шест размера (XS-XXL), които са

< p> покрита от четири различни размера на корпуса на каската, състоящи се от известната многослойна матрица AIM + Shell на SHOEI. Разбира се, капакът е оборудван с всички функции, които очаквате от каска SHOEI - от първокласна вентилация с 16 входа / изхода, за да поддържате главата си хладна, до оптимален комфорт с напълно подвижна и миеща се интериорна система 3D Max-Dry . Известната аварийна система за бързо освобождаване (E.Q.R.S.) и изключително широк преден отвор за добро периферно зрение и приспособяване на всички популярни марки MX-googles допълват картината. VFX-WR е перфектният избор за всички офроуд ездачи!

Безопасност

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

  • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

  • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

  • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

  • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

  • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

  • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър