Изберете Категория
Моята кошница

Каска Caberg Drift Evo Matt Black

Каска Caberg Drift Evo Matt Black
Каска Caberg Drift Evo Matt Black
Каска Caberg Drift Evo Matt Black
Каска Caberg Drift Evo Matt Black
Наличен -6 %
Каска Caberg Drift Evo Matt Black
Каска Caberg Drift Evo Matt Black
Каска Caberg Drift Evo Matt Black
Каска Caberg Drift Evo Matt Black
Каска Caberg Drift Evo Matt Black
555.00лв.
520.00лв.
 • Код на продукта: 112
 • Тегло: 1,350.00g
 • Време за изпращане: Веднага

Опции

купи на изплащане
12 x 50.69 лв.

За Caberg

Постоянният поглед към бъдещето, заедно със завладяващия дизайн, авангардната технология и иновативни решения, довеждат до създаването и производството на многобройни успешни модели , ценени и добре познати от мотористите по целия свят. Caberg е първата италианска компания, която пуска на пазара модуларните каски, и вторият в световен мащаб, като вярва главно в големия потенциал за растеж на туристическия пазар. През годините силата на Caberg се фокусира върху интелигентните каски, комбинирайки дизайн с функционалност. Към момента CABERG разполага с модерно производство и изпитателни лаборатории, което гарантира успешни тестове за съответствие с изискванията от закона, така че продуктите да предлагат най-висока безопасност и максимален комфорт на мотоциклетиста. Търговската мрежа достига до повечето европейски пазари и присъства в различни не европейски страни като Турция, Израел, Кувейт, Русия, Хонконг, Тайван, Индонезия, Малайзия, Нова Зеландия, Мексико и много други южноамерикански държави.

Серията DRIFT EVO e съзададена от състезателния отдел на италианската компания Caberg, този модел е предпочитан от много от състезателите в различните шампионати. Корпусът в комбинация с вътрешната облицовка предлага перфектен комфорт и визия. Задния споилер, придава спортно-агресивна визия, като същевременно спомага за по-добрата аеродинамика и намалява турболенцията при висока скорост. Подложките на вътрешната облицовка за бузите са така разработени, че да прилягат плътно, като имат и възможност да се сменят с различни размери, за да се постигне оптимален резултат. Серията има механизъм за бързо освобождаване и самонастройка на визьора. Благодарение на двойната пружина, визьора прилепва плътно до каската, при това без ръчна намеса, като по този начин се избягва вероятността от попадане на вода и въздух. DRIFT EVO е оборудвана с прозрачен визьор с система Аnti-Scratch (против надраскване), както Double Visor Tech система (втори визьор от вътре,за да не заслепява слънцето) и Max Vision система (против замъгляване.) Долният вентилационен отвор, разположен на брадичка,подава въздух директно към визьора, за да се избегне замъгляването,вентилационния отвор от горната страна на шлема, подава свеж въздух вътре в каската чрез многобройни въздушни канали. Задния вентилационен отвор, благоприятства за изпускането на горещ и застоял въздух. Вентилаторните дефлектори под брадичката и носа са подвижни.

 • Изработена от композитни влакна
 • Два визьора (прозрачен и тъмен)
 • Система за лесно сваляне на визьора
 • Anti-Scratch покритие на визьора(предпазва от надраскване)
 • PINLOCK - плака против изпотяване
 • Система за вътрешна циркулация на въздуха
 • Може да бъде вградена комуникационна система
 • Сваляща и миеща се вътрешна облицовка

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър