Изберете Категория
Моята кошница

Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW

Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW
Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW
Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW
Наличен
Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW
Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW
Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW
Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW
784.00лв.
 • Код на продукта: 6876-01
 • Време за изпращане: Веднага

Опции

купи на изплащане
12 x 76.43 лв.

Каска AIROH COMMANDER CARBON YELLOW

Характеризиран с атрактивен външен вид и усъвършенствани технически решения, COMMANDER е особено подходящ за цялостно преживяване на езда. Тя може да се използва в две различни конфигурации, т.е. с козирка и без визьор или без козирка и с визьор за използване на всички видове пътища.Всички най-нови технологии на Airoh се съчетават в този модел без съперници, което осигурява комфорт и пълна защита дори в най-взискателни ситуации. Изключително широк визьор със система против мъгла Pinlock®.Три точкова вентилационна система.Аеродинамичена козирка, сгъваем слънчев визьор и възможност за свързване на Bluetooth системи.

 • Вентилационни отвори на брадичката, предната част на каската и горната част
 • Визьор -Изключително широк, устойчив на надраскване, UV устойчивост
 • Втори вътрешен слънчев визьор
 • Сваляща се вътрешна облицовка с възможност за пране
 • Материал - HPC
Характеристики var nitro_xhr; if (window.XMLHttpRequest){nitro_xhr=new XMLHttpRequest();} else{nitro_xhr=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");} nitro_xhr.onreadystatechange=function(){if (nitro_xhr.readyState==4 && nitro_xhr.status==200){var nitroBarWrapper = document.createElement('div'); nitroBarWrapper.innerHTML = nitro_xhr.responseText; document.body.appendChild(nitroBarWrapper);}} nitro_xhr.open("GET","index.php?route=tool/nitro/getwidget&cachefile=MS1lMWVjYmM1Yjc4MDY0NTI2NTkwNTJhOTIwOTRmYzlhNC5odG1s&render_time=1.4220719337463",true); nitro_xhr.setRequestHeader("X-Requested-With", "XMLHttpRequest"); nitro_xhr.send();
ЦВЯТ ЖЪЛТ
Покритие ГЛАНЦ
Мото стил Мотокрос
Слънчеви очила Вградени

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър