Изберете Категория
Моята кошница

Каска Icon Variant Pro Totem Helmet

Каска Icon Variant Pro Totem Helmet
Каска Icon Variant Pro Totem Helmet
Каска Icon Variant Pro Totem Helmet
Каска Icon Variant Pro Totem Helmet
Каска Icon Variant Pro Totem Helmet
Каска Icon Variant Pro Totem Helmet
Каска Icon Variant Pro Totem Helmet
816.70лв.
 • Статус: Статус
 • Код на продукта: 6346-01
 • Време за изпращане: 4 - 6 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 79.62 лв.

За ICON

През 2002 г. Icon се появява на сцената и създава революция в мото екипировката. Създателите на Icon са открили дупка в индустрията, фокусирана върху липсата на защитни облекла и каски за съвременните мотористи, които предпочитат да яздят своите коне на улицата :).Основна мисия на компанията е да предпазва моториста, колкото може по-добре, по всяко едно време!

Icon Variant Pro Totem Helmet

Обезсмъртяващи герои и събития, тотемните стълбове са символизирали Тихоокеанския северозапад. Езда сред пустинята на домашната база на ICON, всичко става ясно. Освен когато вали и тогава е малко облачно.

Характеристика:

 • Здрава фибростъкло / композитна обвивка
 • Междинно-овалната глава е тествана и усъвършенствана в аеродинамичен тунел
 • Козирка с ниско влачене
 • Широко обезвъздушаване с EPS потоци с голям поток
 • Оптично правилен бързо сменящ се щит за лице без мъгла
 • Модулна подложка Hydradry ™ от 5 части, която отделя влагата
 • ECE 22-05 (Европа)

Спецификации:

Вентилация:

8 въздухозаборника и 2 изпускателни отвора, съчетани с дълбоко канализиране във вътрешността, абсорбираща EPS пяна, водят до превъзходно обезвъздушаване на каската.

Тегло:

Прецизните техники за сглобяване ни помагат да намалим драстично профила на черупката и ни позволяват да изработим каска, която е изключително лека.

Външен вид:

Рафинираната обвивка на аеродинамичния тунел, изпълнена в матрица от фибростъкло / динема / въглерод, формира солидна първа отбранителна линия.

Подписната система за козирка на Variant Pro не само изглежда агресивна, но допринася за подобряване на зрението, като помага за блокиране на ярка слънчева светлина, като същевременно осигурява минимални характеристики на повдигане.

Визьор:

Щитът за мъгла Variant Pro ™, съчетан с преоформено око, увеличава периферното зрение и създава несравнимо зрително поле без изкривяване, за да можете да държите погледа си върху наградата.

Интериор:

Подложката Hydradry ™, отвеждаща пот от пет части, осигурява по-голямо количество комбинации от фитинги за всяка уникална форма на главата.

Коронните, по-късните, предните и задните компоненти на подложката дават възможност за 27 комбинации в една обвивка; удвои тази на конкурентите на Variant Pro.

Съдържание:

1x икона Variant Pro Totem шлем

1x прозрачен щит Variant Pro Precision Optics ™ без мъгла

1x Сублимирана подложка Hydradry ™

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър