Изберете Категория
Моята кошница
Работно време на 04.03.2024 от 15:00h до 18:00h

Помощ за мотористи

Магазин за мото екипировка Martin Moto ще помага на пострадали мотористи, като събира средства.

Ние от Martin Moto стартираме инициатива (Помощ за пострадали мотористи) в помощ на пострадали при ПТП-та мотоциклетисти. Така за първи път в България всеки моторист, закупил си екипировка от онлайн магазина, ще може да даде своя принос за пострадалите си колеги мотористи.

По данни на МВР - ГДНП само за миналата 2021 г. у нас са станали близо 550 тежки пътнотранспортни произшествия с участието мотористи. Ранените при тези ПТП-та са почти 500 човека. За съжаление, през настоящата година мото статистиката ще е още по-черна. 

Помощта за пострадалите обаче е епизодична и най-често е от колеги и приятели на ранените мотористи. Затова от Martin Moto започваме инициатива, с която да подпомогнем на повече пострадали мотористи. 

От стойността на поръчката на всеки клиент на онлайн магазина, процент, ще бъде даряван за пострадали мотоциклетисти. На сайта, в реално време, преди завършване на поръчката, се вижда сумата с която всеки поръчал участва в подпомагането на пострадалите мотористи.


От Martin Moto винаги сме се грижили за своите клиенти - така че те да се чувстват сигурни и спокойни със закупените от онлайн магазина мото аксесоари и екипировка - мото каски, мото якета, ботуши за мотор, ръкавици за мотор, мото боти, мото панталони и др. Надяваме се че по този начин ще можем да помогнем на пострадали мотоциклетисти. За да могат те по-бързо и качествено да се възстановят и отново да са пълноценни в ежедневието си. 

Martin Moto е специализиран само и единствено в продажбата на мото екипировка и мото аксесоари.

Здравейте мото маняци, щом сте на тази страница значи сте чули и искате да научите повече за нашата инициатива /Първите, които застaват до вас на пътя/, която има за цел да подпомогне на мотористите пострадали при ПТП.

Защо Martin Moto го прави

  • Защото вие, мотористите, сте нашите клиенти и смятаме, че това е начинът да ви казваме благодаря, всеки път, когато избирате Martin Moto за поръчка на вашата екипировка.

Как Martin Moto набира средствата

  • От всяка направена и доставена поръчка 1% ще бъде предоставян в специално създадено за целта банкова сметка на компанията. Тоест колкото повече пазарувате от нас, толкова повече средства ще има в сметката предназначена за пострадали мотористи.

Къде ще бъдат превеждани събраните средства от Martin Moto:

  • Директно по сметките на пострадали мотористи, които имат нужда от тях.

Ако имате въпроси относно инициативата, не се колебайте да ни попитате.