Изберете Категория
Моята кошница

Помощ за мотористи

Магазин за мото екипировка Martin Moto ще помага на пострадали мотористи, като събира средства.

Ние от Martin Moto стартираме инициатива (Помощ за пострадали мотористи) в помощ на пострадали при ПТП-та мотоциклетисти. Така за първи път в България всеки моторист, закупил си екипировка от онлайн магазина, ще може да даде своя принос за пострадалите си колеги мотористи.

По данни на МВР - ГДНП само за миналата 2021 г. у нас са станали близо 550 тежки пътнотранспортни произшествия с участието мотористи. Ранените при тези ПТП-та са почти 500 човека. За съжаление, през настоящата година мото статистиката ще е още по-черна. 

Помощта за пострадалите обаче е епизодична и най-често е от колеги и приятели на ранените мотористи. Затова от Martin Moto започваме инициатива, с която да подпомогнем на повече пострадали мотористи. 

От стойността на поръчката на всеки клиент на онлайн магазина, процент, ще бъде даряван за пострадали мотоциклетисти. На сайта, в реално време, преди завършване на поръчката, се вижда сумата с която всеки поръчал участва в подпомагането на пострадалите мотористи.


От Martin Moto винаги сме се грижили за своите клиенти - така че те да се чувстват сигурни и спокойни със закупените от онлайн магазина мото аксесоари и екипировка - мото каски, мото якета, ботуши за мотор, ръкавици за мотор, мото боти, мото панталони и др. Надяваме се че по този начин ще можем да помогнем на пострадали мотоциклетисти. За да могат те по-бързо и качествено да се възстановят и отново да са пълноценни в ежедневието си. 

Martin Moto е специализиран само и единствено в продажбата на мото екипировка и мото аксесоари.

Здравейте мото маняци, щом сте на тази страница значи сте чули и искате да научите повече за нашата инициатива /Първите, които застaват до вас на пътя/, която има за цел да подпомогне на мотористите пострадали при ПТП.

Защо Martin Moto го прави

  • Защото вие, мотористите, сте нашите клиенти и смятаме, че това е начинът да ви казваме благодаря, всеки път, когато избирате Martin Moto за поръчка на вашата екипировка.

Как Martin Moto набира средствата

  • От всяка направена и доставена поръчка 1% ще бъде предоставян в специално създадено за целта банкова сметка на компанията. Тоест колкото повече пазарувате от нас, толкова повече средства ще има в сметката предназначена за пострадали мотористи.

Къде ще бъдат превеждани събраните средства от Martin Moto:

  • Директно по сметките на пострадали мотористи, които имат нужда от тях.

Ако имате въпроси относно инициативата, не се колебайте да ни попитате.