Изберете Категория
Моята кошница

Ботуши Gaerne Balance Oiled Motorcycle Boots

Ботуши Gaerne Balance Oiled Motorcycle Boots
Ботуши Gaerne Balance Oiled Motorcycle Boots
570.06лв.
 • Статус:
 • Код на продукта: 2693-01
 • Време за изпращане: 4 - 6 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 55.57 лв.

За GAERNE

Мотоспортът е страст и упоритост, всеотдайно обучение и крайно удовлетворение. Gaerne въплъщава този дух в производството на ненадминати професионални ботуши. Освен използването на най-модерните технологии, внимателен подбор на материали и футуристичен дизайн, GAERNE се възползва от задълбоченото сътрудничество с майстори на обувки.Десетилетеният опит се пренася във всяка стъпка и се влива в целия производствен процес като оставя занаятчийска нотка. Oпитната ръка и проницателността, произтичащи от познаването на тайните на занаята, се съчетават с прецизност и изобретателност, за да отличат продуктите на GAERNE.

Обушени мотоциклетни обувки Gaerne Balance

Този изключително издръжлив багажник е изработен от пълнозърнеста омаслена кожа. Освен това е водоустойчив благодарение на дишащата мембрана Gaerne DryTech. Подметка от гумена гума изпълнява задачата за страхотно усещане и контрол на мотора.

  Характеристики:

  • мазна кожа
  • водоустойчива и дишаща благодарение към мембраната Gaerne DryTech
  • гумена подметка осигурява здраво захващане
  • велкро и затваряне на тресчотка осигурява лесно включване и изключване
  • предпазител за пищяла

  Технология :

  DryTech мембрана:

  • Gaerne DryTech е водоустойчива и дишаща мембрана при всякакви метеорологични условия, монтиран между външната кожа и връзката. Мембраната Gaerne DryTech позволява изпотяването да премине през сушата, но няма да позволи на дъждовните капки да проникнат, поддържайки потребителя топъл и сух. Gaerne DryTech е вашата най-добра гаранция за топли и сухи крака при всякакви метеорологични условия.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър