Изберете Категория
Моята кошница

Gaerne

Марка: Gaerne
Моторни обувки Gaerne Rocket Gaerne Rocket е проектиран за спортни състезания, но същевременно е удобен и извън мотоциклета. Горна част от микрофибър, силно устойчива на износване. Странична перфорация на въздушния отвор за подобряване на вътрешната вентилация и комфорт. Той включва високи защи..
265.92лв.
Марка: Gaerne
GAERNE FLOW AQUATECH: За придвижване със стил, в града или по пътя. Горната част е в пълнозърнеста кожа с еластични вложки. Подплатена, разбира се, с DRYTECH мембрана , усъвършенствана от GAERNE за осигуряване на максимален комфорт , изолация и дишане. Подсилена стелка от найлон и корк, подвижна ..
283.22лв.
Марка: Gaerne
Gaerne сега добавя обувка на модния пазар с новата си колекция обувки Voyager. Целта му е да съчетае комфорта на ежедневната обувка с техническото оборудване на продукт от велосипедната сцена. Voyager е подходящ или за тези, които използват велосипедите си всеки ден, особено в градовете, и това и..
285.03лв.
Марка: Gaerne
КожаЕластични ВложкиDry-tech мембранаМаксимален комфортУсилена стелкаДобра вентилацияЗащита на глезенаЕластична, здрава подментка за добро сцепление..
303.95лв.
Марка: Gaerne
Кожа Еластични вложки Водонепромокоаеми Маскимален комфорт Добра вентилация Усилена стелка Еластична подметка за добро закрепване ..
322.96лв.
Марка: Gaerne
 Характеристики : подсилване на пищяла и глезена от пластмаса, подсилване на петата, усилване на лоста , сменяем плъзгач, регулиране на велкро и опъване на бутлег, цип с велкро покритие, удобна подплата в петата и супинатора, Вентилационни вложки на прасеца. Материал: здр..
323.06лв.
Марка: Gaerne
Моторни обувки Gaerne Yuma Стилен универсал! Gaerne Yuma Drytech е туристически модел, който убеждава по отношение на комфорта и безопасността. Здравата пълнозърнеста пълна телешка кожа с еластични вложки Cordura и мембраната Gaerne Drytech перфектно максимален комфорт. Благодарение на еластичн..
341.95лв.
Марка: Gaerne
Микрофибър с вложки Cordura Климатична мембрана Gore-Tex® Защита на глезена, превключващо усилване, еластични вложки Цип с велкро покритие, неонови жълти отразяващи елементи, подметка, устойчива на бензин и масло Височина на крака: 23 см, хомологирана като обувка за мотоциклет ..
360.96лв.
Марка: Gaerne
Gaerne Escape Motorcycle Boots Тази нова обувка за мотоциклети е впечатляваща комбинация от маратонки и обувки. Притежава лекотата на чорап, комфорта на маратонката и защитните протектори на мотоциклетни ботуши. Горният материал съчетава микрофибър плюс Cordura и мембраната за разширени комфорт..
379.98лв.
Марка: Gaerne
Този спортен ботуш ще поддържа краката ви сухи, когато ездата се намокри. Леката конструкция от пълнозърнеста кожа осигурява удобно прилепване и дълготрайно износване. Този багажник е предназначен за приключенски туризъм, двоен спорт и ATV ездач. Произведено в Италия за превъзходно качество! Хара..
379.98лв.
Марка: Gaerne
Моторни обувки Gaerne Vento Туристически обувки от най-висок клас, изцяло произведени в Италия и проектирани за интензивна жега през летните месеци. Горният материал съчетава Cordura плюс кожа и мембраната за удължен комфорт Gore-Tex® за обувки предлага оптимална дишаща и водоустойчивост. Ботуш..
379.98лв.
Марка: Gaerne
ГОРЕН МИКРОФИБЪР С ВЪТРЕШЕНИЯ НА КОРДУРА, ВЪТРЕ ХИДРОИЗПЛАСТВАЩА И ДИШАЩА МЕМБРАНА GORE-TEX. ПРЕДНА И ЗАДНА ЕЛАСТИЧНА ВЛАЖНА НА ВЪТРЕШНАТА ОБЛАСТ, R EFLEX ЖЪЛТИ ФЛУО ПОДРОБНОСТИ ЗА ПО-ДОБЪР ВИД НА ВИДИМОСТТА ТЕРМОПЛАСТИЧНИ ЗАЩИТИ НА ГЛЕЗЕНА И ГЕНЕНАТА, ЗАЩИТА НА УШИТЕ. ДВОЙНА СИСТЕМА ЗА ЗАКРИВАНЕ ..
398.99лв.
Марка: Gaerne
СтилниGore-Tex мембранаМаскимален комфортДобра вентилация WaterproofПроизведени в Италия..
398.99лв.
Марка: Gaerne
Gaerne G-Sequoia е стил на зареждане, обикновено по поръчка и класически линии. Горната част е направена от мека пълнозърнеста кожа със заоблен пръст, а вътре има мембраната Drytech 3D гарантирано водоустойчив и дишащ. Стелката е анатомична, подвижна, докато подметката е гумен резервоар, за до..
418.10лв.
Марка: Gaerne
Мотоциклетни ботуши Gaerne GX-1 GX-1: Най-новото иновативно начално зареждане за офроуд! < p> GX-1 включва технология и стил, които се отличават със защита и производителност, осигурявайки незабавна стъпка в комфорта. висококачествен материал и произведен в Италия. Структурната опора се състо..
437.00лв.
Показва 1 до 15 от 65 (5 страници)