Изберете Категория
Моята кошница

Екипировка за мотористи RSS Feed

17 фев Мото каските на Schuberth
admin 0 293
В този материал ще представим модели мото каски на немската марка Schuberth.Ще помогнем да се ориентирате, кои са най-популярните модели на марката и какви са предимствата на всеки един от тях.Schuber..
02 фев Най-добрите мото каски за 2020 г.
admin 0 2568
На прага на новия мото сезон 2021 сме. Ако сте решили да купувате каска за мотор, защото сте нов моторист или пък искате да смените старата мото каска, значи тази статия е за Вас.Ще разгледаме едни от..
24 ное Кожено или текстилно мото яке?
admin 1 578
Мото якетата са съществена част от мото екипировката. Те са полезни не само за хладно и студено време - както някои от нас си мислят.Когато носим яке за мотор, то няма да ни защити от всички травми, н..
27 окт Каква каска за мотор да купите - Евтина или Скъпа?
admin 0 816
От всички важни съставни части на нашата мото екипировка, най-най-най-важната е мото каската. Качествената каска за мотор може да спаси нашия живот. Може и да ни предпази от сериозни травми.И ако чопъ..
26 юни Панталоните за мотор, какви да изберем?
admin 0 902
Мото екипировката е неизменна част от оборудването на моториста. Нейното качество и състояние са може би дори по-важни от това на мотора. Но, това е нормално, все пак, тя е всичко което Ви пази от въш..
11 юни Ботушите за мотор, колко важни са и какви трябва да бъдат?
admin 0 898
Ботушите за мотор са изключително важна част от екипировката на моториста, те защитават краката и глезените.- Скъпи са! - Да, знаем!Но, мото екипировката е единственото нещо, което стои, между моторис..
06 юни Как да поддържаме каската си за мотор, винаги чиста и готова за път?
admin 0 915
Най-важното от екипировката на моториста е каската!Трябва да се грижите добре за своята каска, за да извлечете максимума от защитата, която тя предлага. Като цяло шлемът за мотоциклет има живот около ..
16 яну Как да определим кой е нашият размер мото каска.
admin 0 1373
Изборът на правилния размер и модел каска, за всеки настоящ или бъдещ моторист, е много важен момент от цялостното екипиране, може би най-важното в една мото екипировка е правилния размер на каската.С..
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)