ИЗБЕРЕТЕ KАТЕГОРИЯ
Моята кошница

Екипировка за мотористи RSS Feed

24 ное Кожено или текстилно мото яке?
admin 1 177
Мото якетата са съществена част от мото екипировката. Те са полезни не само за хладно и студено време - както някои от нас си мислят.Когато носим яке за мотор, то няма да ни защити от всички травми, н..
27 окт Каква каска за мотор да купите - Евтина или Скъпа?
admin 0 204
От всички важни съставни части на нашата мото екипировка, най-най-най-важната е мото каската. Качествената каска за мотор може да спаси нашия живот. Може и да ни предпази от сериозни травми.И ако чопъ..
26 юни Панталоните за мотор, какви да изберем?
admin 0 436
Мото екипировката е неизменна част от оборудването на моториста. Нейното качество и състояние са може би дори по-важни от това на мотора. Но, това е нормално, все пак, тя е всичко което Ви пази от въш..
11 юни Ботушите за мотор, колко важни са и какви трябва да бъдат?
admin 0 442
Ботушите за мотор са изключително важна част от екипировката на моториста, те защитават краката и глезените.- Скъпи са! - Да, знаем!Но, мото екипировката е единственото нещо, което стои, между моторис..
06 юни Как да поддържаме каската си за мотор, винаги чиста и готова за път?
admin 0 454
Най-важното от екипировката на моториста е каската!Трябва да се грижите добре за своята каска, за да извлечете максимума от защитата, която тя предлага. Като цяло шлемът за мотоциклет има живот около ..
16 яну Как да определим кой е нашият размер мото каска.
admin 0 328
Изборът на правилния размер и модел каска, за всеки настоящ или бъдещ моторист, е много важен момент от цялостното екипиране, може би най-важното в една мото екипировка е правилния размер на каската.С..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)