Изберете Категория
Моята кошница

Интересно RSS Feed

13 сеп Как да транспортирате мотора си
admin 0 255
Важно е да знаете кой транспорт да използвате и особено как да транспортирате мотоциклета си. Изборът на вида транспорт дава възможност да се спести и да се постигне практичност. Понякога не можем про..
19 юли Основни неща за дълго пътуване с мотор.
admin 0 474
Предизвикателство при пътуването с мотоциклет си остава липсата на достатъчно място за багаж. Независимо дали става въпрос за багаж или аксесоари е необходимо мястото да се оптимизира, за да избегнем ..
09 юли За пръв път на пистов мотор, няколко бързи съвета за безопасно каране
admin 0 607
Искате да карате пистов мотор За разлика от останалите, спортните мотори са създадени за бързо ускорение. Забавни и вълнуващи, но в началото могат да бъдат истинско предизвикателство. За това, ето няк..
20 май Замърсяване, мотори срещу автомобили
admin 0 594
Мотористите, които карат из града, знаят за какво говорим, когато използваме думите задръстване и замърсяване. Сутрин, когато отивате на работа и вечер, когато се прибирате, основните пътни артерии са..
20 апр 4  аdventure мотора, заслужаващи внимание!
admin 0 484
2020 г. определено е доста странна и неприятна за тези, които обичат да прекарват по голямата си част от времето на открито. Това в голяма степен важи за хората с афинитет към моторите. Мерките за соц..
07 апр Icon - американският бранд за мото екипировка.
admin 0 340
През 2002 година на сцената на мото екипировката се появява ICON!Появата на младата американската компания за екипировка е цяла революция в мотоциклетизма.Създадена от нуждата за различното!По времето..
10 март Подходящ мотор за жена?
admin 0 649
За начинаещите..Взели  сте категорията за мотор само преди дни?Все още не сте достатъчно уверени, за да заложите на голямата кубатура?Не се притеснявайте, за всеки има място под слънцето!Вярно е, че п..
11 фев Защо TCX са водещ световен прозиводител на ботуши за мотори
admin 0 308
Историята на марката ТCX започва през 1999г.  с пускането на първите обувки за мотористи с международен патент- T.C.S.®(Torsion Control System). Тази система позволява контролирано движение на стъпало..
11 фев Cаberg, история и хронология на италианската марка за мото каски
admin 0 316
Caberg е италианска марка, за мото каски, която вече няколко години успешно успява да намери своето място и на българския пазар. Със своите висококачествени каски, подходящи, както за града, така и за..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)