Изберете Категория
Моята кошница

Интересно RSS Feed

12 окт Поддръжка и смазване на верига за мотор
admin 0 48
Смазване на верига за мотор - какво трябва да знаем?Всеки моторист е наясно, че колкото повече се грижи за неговият мотор, толкова по-дълго, той ще бъде в изправност и толкова по-безопасно ще е всяко ..
13 сеп Как да транспортирате мотора си
admin 0 586
Важно е да знаете кой транспорт да използвате и особено как да транспортирате мотоциклета си. Изборът на вида транспорт дава възможност да се спести и да се постигне практичност. Понякога не можем про..
19 юли Основни неща за дълго пътуване с мотор.
admin 0 683
Предизвикателство при пътуването с мотоциклет си остава липсата на достатъчно място за багаж. Независимо дали става въпрос за багаж или аксесоари е необходимо мястото да се оптимизира, за да избегнем ..
09 юли За пръв път на пистов мотор, няколко бързи съвета за безопасно каране
admin 0 1031
Искате да карате пистов мотор За разлика от останалите, спортните мотори са създадени за бързо ускорение. Забавни и вълнуващи, но в началото могат да бъдат истинско предизвикателство. За това, ето няк..
20 май Замърсяване, мотори срещу автомобили
admin 0 902
Мотористите, които карат из града, знаят за какво говорим, когато използваме думите задръстване и замърсяване. Сутрин, когато отивате на работа и вечер, когато се прибирате, основните пътни артерии са..
20 апр 4  аdventure мотора, заслужаващи внимание!
admin 0 710
2020 г. определено е доста странна и неприятна за тези, които обичат да прекарват по голямата си част от времето на открито. Това в голяма степен важи за хората с афинитет към моторите. Мерките за соц..
07 апр Icon - американският бранд за мото екипировка.
admin 0 559
През 2002 година на сцената на мото екипировката се появява ICON!Появата на младата американската компания за екипировка е цяла революция в мотоциклетизма.Създадена от нуждата за различното!По времето..
10 март Подходящ мотор за жена?
admin 0 1267
За начинаещите..Взели  сте категорията за мотор само преди дни?Все още не сте достатъчно уверени, за да заложите на голямата кубатура?Не се притеснявайте, за всеки има място под слънцето!Вярно е, че п..
11 фев Защо TCX са водещ световен прозиводител на ботуши за мотори
admin 0 417
Историята на марката ТCX започва през 1999г.  с пускането на първите обувки за мотористи с международен патент- T.C.S.®(Torsion Control System). Тази система позволява контролирано движение на стъпало..
11 фев Cаberg, история и хронология на италианската марка за мото каски
admin 0 553
Caberg е италианска марка, за мото каски, която вече няколко години успешно успява да намери своето място и на българския пазар. Със своите висококачествени каски, подходящи, както за града, така и за..
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)