ИЗБЕРЕТЕ KАТЕГОРИЯ
Моята кошница

Интересно RSS Feed

13 сеп Как да транспортирате мотора си
admin 0 163
Важно е да знаете кой транспорт да използвате и особено как да транспортирате мотоциклета си. Изборът на вида транспорт дава възможност да се спести и да се постигне практичност. Понякога не можем про..
19 юли Основни неща за дълго пътуване с мотор.
admin 0 356
Предизвикателство при пътуването с мотоциклет си остава липсата на достатъчно място за багаж. Независимо дали става въпрос за багаж или аксесоари е необходимо мястото да се оптимизира, за да избегнем ..
09 юли За пръв път на пистов мотор, няколко бързи съвета за безопасно каране
admin 0 370
Искате да карате пистов мотор За разлика от останалите, спортните мотори са създадени за бързо ускорение. Забавни и вълнуващи, но в началото могат да бъдат истинско предизвикателство. За това, ето няк..
20 май Замърсяване, мотори срещу автомобили
admin 0 470
Мотористите, които карат из града, знаят за какво говорим, когато използваме думите задръстване и замърсяване. Сутрин, когато отивате на работа и вечер, когато се прибирате, основните пътни артерии са..
20 апр 4  аdventure мотора, заслужаващи внимание!
admin 0 394
2020 г. определено е доста странна и неприятна за тези, които обичат да прекарват по голямата си част от времето на открито. Това в голяма степен важи за хората с афинитет към моторите. Мерките за соц..
07 апр Icon - американският бранд за мото екипировка.
admin 0 253
През 2002 година на сцената на мото екипировката се появява ICON!Появата на младата американската компания за екипировка е цяла революция в мотоциклетизма.Създадена от нуждата за различното!По времето..
10 март Подходящ мотор за жена?
admin 0 350
За начинаещите..Взели  сте категорията за мотор само преди дни?Все още не сте достатъчно уверени, за да заложите на голямата кубатура?Не се притеснявайте, за всеки има място под слънцето!Вярно е, че п..
11 фев Защо TCX са водещ световен прозиводител на обувки за мотори
admin 0 234
Историята на марката започва през 1999г.  с пускането на първите обувки за мотористи с международен патент- T.C.S.®(Torsion Control System). Тази система позволява контролирано движение на стъпалото с..
11 фев Cаberg, историята и хронология на италианската марка!
admin 0 227
Caberg е италианска марка, за мото каски, която вече няколко години успешно успява да намери своето място и на българския пазар. Със своите висококачествени каски, подходящи, както за града, така и за..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)