Изберете Категория
Моята кошница

Каска Arai Renegade-V Dragon Helmet

Каска Arai Renegade-V Dragon Helmet
Каска Arai Renegade-V Dragon Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Каска Arai Renegade-V Dragon Helmet
Каска Arai Renegade-V Dragon Helmet
Каска Arai Renegade-V Dragon Helmet
1,343.55лв.
  • Код на продукта: 3260-01
  • Време за изпращане: 1 - 10 работни дни
купи на изплащане
12 x 130.98 лв.

Drai шлем Arai Renegade-V

Една от отличителните черти на Renegade-V е характерният челен изглед на каската. Зоната на брадичката е проектирана и оформена така, че да прилича на външния вид на играч на ръгби или боен артист. Но агресивният дизайн на брадичката не е само за външен вид, но също така увеличава здравината на черупката в тази област. Има четири слота, които можете да намерите в предната част на каската, и още общо четири слота отстрани и отзад. Всичко това допринася за високо ефективна вентилация и следователно голям комфорт. Страничните канали премахват горещия въздух от интериора, чрез интегрирани въздушни канали зад подложките на бузите. За допълнителен комфорт четирите вентилационни отвора отпред могат да се отварят и затварят с плъзгащ се капак от вътрешната страна. Повърхността на материала на бузата EPS е обработена с шумопонижаваща пяна. Това поддържа каската тиха, когато вътрешният въздух преминава през въздушните канали. Завесата за брадичката намалява количеството въздух, постъпващо в каската. Ако ездачът иска още по-тихо возене, може да се монтира сменяемият капак на брадичката. Горните канали са проектирани за изправено положение за каране, както е обичайно за мотори с крайцери и гол стил. В обвивката е интегриран супер влакнест колан за повишена здравина в областта над окото. Важна характеристика за ездачите, които изискват повишена защита. Renegade-V е проектиран и създаден за ездачи, които настояват за защита на Arai, докато се наслаждават на своите крайцери или голи мотоциклети.

Характеристики:

Общ:


Външна обвивка SFL

Система с променлива ос (VAS)

Устройство с двойно D пръстен

Вентилация:


Система за свободен поток (FFS)

Вътрешен въздушен канал (две части)

Предна вентилация:


Двоен прием

Стандартни отвори за вежди

Вентилационен затвор за вътрешна брадичка (бар)

Задна вентилация:


Изпускателен отвор за врата

Едно парче заден ауспух

Странични ауспуси Аеродинамика

Фиксиран спойлер за брадичката

Козирка:


VAS Max Vision Visor с опция De-Mist

Нов лост за заключване на щит

Включен обектив с вложка Pinlock

Интериор:


Антимикробна подложка

Сменяеми подложки за бузи

Сменяем интериор

Джобове за високоговорители

Система за лицеви контури (FCS)

Подложки за бузи 5 мм ’’ Отлепете ’’

Тънка централна подложка за повече място в предната част Комфорт

Завеса за брадичката

Одобрение:


ИКЕ 22-05

Технологии:


Вътрешен въздушен канал (две части): Високопроизводителни въздушни канали, скрити зад подложките на бузите, свързват двата допълнителни странични отвора за отработени газове към интериора и извеждат влажен въздух от зоната на окото с невероятна ефективност дори при по-ниски скорости.


Външна обвивка SFL (специален влакнест ламинат): Строг контрол с качество, използващ специални влакнести слоеве, претъпкани с влакна точно до повърхностите на черупката и залепени със специални смоли, формулирани от Arai, за разпръскване на енергията на удара по възможно най-широката площ - основната работа на черупката - чрез здравина, структурна цялост и гъвкавост на удара.


Antimicrobil Liner материал: Напълно подвижната вътрешна облицовъчна система е подобрена с нов антимикробен материал Liner, който помага да се поддържат неутрални нива на киселинност близо до човешката кожа и антибактериална консумация. С цел по-меко, по-дълбоко и още по-удобно прилепване ние разработихме нов по-мек материал на рамката на облицовката. Новият лайнер също има регулируема подложка на слепоочието, която позволява персонализирано прилепване.


Джобове за високоговорители: Вградените комуникационни системи са популярни, но проблемът често е, че помещението за високоговорител е ограничено или просто не присъства, което причинява неприятни точки на натиск. Джобовете на високоговорителите, предлагащи място за монтиране на високоговорители, без да се постига комфорт или прилягане. (Високоговорителят не е включен).


Система с променлива ос (VAS): С VAS позицията на монтажа на козирката е понижена, като се получават средно допълнителни 24 mm в двете зони на храма, в преследване на идеалната по-гладка форма, която увеличава способността за отклоняване на енергия. В резултат на това е възможно по-голяма част от черупката да бъде по-гладка по и над тестовата линия на стандарта Snell.


Съдържание:


1 шлем Arai Renegade-V Dragon

1 чанта за каска

1 Pinlock обектив

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

  • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

  • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

  • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

  • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

  • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

  • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър