Изберете Категория
Моята кошница

Каска Arai QV-Pro Stint Helmet

Каска Arai QV-Pro Stint Helmet
Каска Arai QV-Pro Stint Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Каска Arai QV-Pro Stint Helmet
Каска Arai QV-Pro Stint Helmet
Каска Arai QV-Pro Stint Helmet
1,558.05лв.
  • Код на продукта: 3195-01
  • Време за изпращане: 1 - 10 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 151.89 лв.

Новият QV-PRO не е нищо по-малко от върховен спортно-туристически шлем. Той разполага с усъвършенстваната VAS технология на новия RX-7V и дори споделя една и съща външна обвивка, но с различна вентилация. Тази по-закръглена, по-гладка и здрава обвивка с междинно овално прилягане предлага важните "отклоняващи се" свойства, необходими за превъзходно представяне на каската при въздействия в реалния свят.

Характеристиките на QV-PRO като втори модел в линията , VAS (система с променлива ос) козирка, която предлага по-голяма гладка и по-здрава външна обвивка. Още от самото начало QV-PRO е проектиран като най-добрата универсална каска с усъвършенстваната технология на RX-7V, но също така отговаря на изискванията на много големия сегмент от туристически ездачи. QV-PRO се предлага стандартно с козирката PSS, решението за всякакви атмосферни условия срещу замъгляване, замъгляване и слънчеви отблясъци.

PB SNC2 Shell Super Fiber и други специални синтетични влакна, с превъзходен тенсил характеристики на якост и гъвкавост, разработени за панел за козирка F-1, сглобен и залепен от експерти на Arai. Като стоманените колани, използвани за задържане на цев заедно, с различни внимателно подредени и формовани материали. Новоразработената смола създава по-здрави връзки между материалите на черупката с по-малко тегло.

Оптимизирана вентилация Високоефективната вентилационна система на QV-PRO е разработена, за да предложи целодневен комфорт на ездача. Големите канали и вентилационни отвори имат масивни входящи и изпускателни отвори, докато големите превключватели могат лесно да се управляват, дори с дебели ръкавици. Именно тази усъвършенствана вентилационна система прави QV-PRO перфектна за тези дълги пътувания при всяко време.

Eco Pure Liner Напълно подвижната вътрешна облицовъчна система е подобрена с нов материал Eco Pure, който помага да се поддържа неутрална нива на киселинност, близки до човешката кожа и антибактериална консумация. С цел по-меко, по-дълбоко и още по-удобно прилепване ние разработихме нов по-мек материал на рамката на облицовката. Новата облицовка също има регулируема подложка на слепоочието, която позволява персонализирано прилепване.

VAS-V MV PRO Shade System Arai отговор на проблема със слънчевите отблясъци и замъгляването на козирката. VAS-V MV PSS предлага ефективна комбинация от лесен за преобръщане, заключващ се слънчев връх, козирка VAS-V Max Vision и ефективна Pinlock леща. PSS предлага защита срещу слънчеви отблясъци, без да се засяга целостта и здравината на черупката на каската, което може да бъде причинено от вградени сенници.

Удобен джоб за високоговорители Вградените системи за комуникация са популярни, но проблемът често е че помещението за говорител е ограничено или просто не присъства, причинявайки неприятни точки на натиск. Chaser-V PRO е оборудван със специални джобове за високоговорители, предлагащи място за монтиране на високоговорители, без да се постига комфорт или прилягане. (Високоговорителят не е включен).

Покривало за брадичката - Прикрепено към дъното на каската, новата завеса на брадичката спомага за допълнително подчертаване на формата на яйце. Завесата блокира проникването на въздух от турбулентен въздух отдолу и увеличава отрицателното налягане, за да подобри изпускателната функция на FFS чрез изтегляне на повече въздух от устата.

5 mm "Peel Away" - подвижен слой пяна с дебелина 5 mm върху чашите за уши / подложките на бузите и подложките на храма. Предлага повече пространство, ако желаете, без да е необходимо да купувате опционален хедлайнер или нови подложки / чаши за уши.

Интериор с пълна поддръжка - FCS Cheekpad с вдлъбнатина за джоб за уши за високоговорители и 5 мм отлепен слой за добавена стая, ако е необходимо. По-голямо пространство в областта на устата за по-отворено усещане. По-малка NE дюза без намалена ефективност на отработените газове. Нов фиксатор за аварийно освобождаване, разположен в края на лентата за освобождаване за по-лесен достъп на спасителния персонал. Подобрена ефективност на комфорта с по-добро прилепване, като същевременно е по-лесно да се слага и изключва.

Пет пъти инспектиран - Всеки шлем Arai преминава през пет отделни отдела за контрол на качеството: след изработката на черупката, след боядисване и графично завършване, след сглобяване и две проверки в процес.

Миещ се интериор - Интериорът с първокачествено качество на всеки шлем Arai може лесно да се почисти на място с мек сапун и хладка вода.

Ръчно изработен - Може да отнеме до пет години, докато нашите експерти спечелят правото да създадат Arai черупка. Всяка черупка може да отнеме до 27 стъпки, а за изграждането на един шлем Arai ще са необходими около 18 човекочаса.

Целодневен комфорт - Целодневен комфорт с интериора на Arai, прилепнал и оформен заедно с най-фината облицовка материали и обширната вентилационна система. И благодарение на перфектния баланс и разпределение на теглото на каската, едва ли забелязвате, че носите Arai.

Тествано за проникване - Всички каски Arai са тествани за проникване (с изключение на Freeway-2, Penta, Astro-Light и VX-Pro Jr), въпреки че не се изисква от европейските стандарти за каска. Тестът за проникване на Arai се извършва с 3 кг тестов конус, който удря от височина 3 м върху шлема.

Устройство с двойно D пръстен - Плоските и D-образни пръстени прилягат гладко към брадичката. Без движещи се части, без корозионни проблеми ems и само издърпването на езичето е достатъчно, за да разхлабите закопчалката.

По-закръглена, по-гладка, по-здрава обвивка - Външната обвивка на каските Arai е проектирана да се плъзга без излишно съпротивление. Не искате да забавяте каската си повече от необходимото. Ето защо всички отвори и канали на Arai са проектирани да се откъсват по време на удар.

По-здрава външна обвивка - по-мека вътрешна обвивка Arai използва по-здрава външна обвивка за разпространение на силите на удара и по-мека вътрешна обвивка, за да абсорбира оставащата енергия. Вътрешната обвивка на EPS с много плътност е направена по уникална технология за комбиниране на три до пет плътности в различни области като един компонент.

Органична форма - Органичната форма на външната обвивка на Arai предлага по-естествен външен вид , уплътнява по-добре и се съобразява повече с естествената форма на главата за подобрен комфорт, прилягане и за намаляване на турбуленцията на вятъра.

5-годишна ограничена гаранция - Всички каски Arai са гарантирани срещу дефекти в материалите и изработката и са може да се използва само за правилно монтиран първи потребител в продължение на 5 години от датата на първата употреба, но не повече от 7 години от датата на производство.

Различни външни черупки - За разлика от много други производители Arai предлага външен корпус с един размер за всеки размер с две каски за повечето модели. Заедно с различни по форма външни черупки за различни модели е почти невъзможно да не намерите подходящото за вас търсене.

Вътрешен тест на Arai - Този шлем Arai е проектиран да отговаря на строгия вътрешен стандарт на Arai изисквания, в допълнение към задължителните стандарти като ECE 22-05.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

  • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

  • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

  • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

  • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

  • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

  • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър