Изберете Категория
Моята кошница

Каска Arai Freeway Classic Vintage Jet Helmet

Каска Arai Freeway Classic Vintage Jet Helmet
Каска Arai Freeway Classic Vintage Jet Helmet
Наличен
Каска Arai Freeway Classic Vintage Jet Helmet
Каска Arai Freeway Classic Vintage Jet Helmet
Каска Arai Freeway Classic Vintage Jet Helmet
641.55лв.
 • Код на продукта: 3230-01
 • Време за изпращане: 1 - 10 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 62.54 лв.

Страхотен ретро дизайн със съвременните стандарти за изпълнение Freeway Classic изпълнява основните функции на мотоциклетната каска за тези, които обичат да се улесняват и да изживяват света около себе си в пълна степен.

 • Сменяема чаши за уши Чаши за уши с амортизираща подложка се предлагат в различни размери на дебелината, за да направят възможно по-персонализирано. Около мястото на ушите има достатъчно място за по-добър комфорт и достатъчно място за комуникационно устройство.
 • Интериор от изкуствена кожа Уникална характеристика са истинските интериорни части от изкуствена кожа, предлагащи класически външен вид. Изработена от много еластична и мека изкуствена кожа, предлагаща луксозен външен вид и усещане за каската.
 • Лента за предпазни очила Когато се използват очила, лентата за предпазване на предпазните очила поддържа каишката на очилата на гърба на каската, предотвратявайки каишката да не се изплъзне.

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва след по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър