Изберете Категория
Моята кошница

Безплатна доставка

Каска Airoh Executive Line Helmet

Каска Airoh Executive Line Helmet
Каска Airoh Executive Line Helmet
Каска Airoh Executive Line Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Каска Airoh Executive Line Helmet
Каска Airoh Executive Line Helmet
Каска Airoh Executive Line Helmet
Каска Airoh Executive Line Helmet
509.58лв.
 • Код на продукта: 2351-01
 • Изпращане: 1 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 49.68 лв.

Airoh Executive Line шлем

Изпълнителният шлем е модулна каска, изработена от термопластична HRT с някои уникални допълнителни свойства. Поради изключителната производителност и качеството на каската бе избрана при тестовете на модулни каски към най-добрия избор на немското търговско списание "Touren-Fahrer". Този шлем е проектиран като убедителна комбинация между оптималния баланс на пътна каска и реактивен шлем. Executive е идеален като перфектен шлем за ремаркета и от двата стила на каране. Специална и патентована характеристика е системата за държач на брадичката C.H.S, при която предпазителят за брадичката може да се плъзне върху гърба на черупката след разхлабване чрез натискане на двете странични копчета, за да се образува единица. Към това са добавени P / J хомологация, сгъваем слънцезащитен козирок, новаторска функция за вътрешна вятърна запушалка и включената вътрешна леща Pinlock®.

Характеристики:

 • Материал: Термопласт (HRT)
 • Тегло: от 1470 g (+/- 50 g)
 • Външна обвивка: 1 размер
 • Вентилация: отгоре, предпазител за брадичката
 • Козирка: функция за бърза смяна без инструменти, изключително широко виждане, устойчива на надраскване, устойчива на ултравиолетови лъчи, подготовка на Pinlock
 • Сенник за слънце: интегриран < / li>
 • Вътрешна подплата: подвижна, миеща се, антиалергична
 • Система за затваряне: Микрометрична закопчалка с тресчотка с пръстен против кражба
 • Включени аксесоари: вятърна запушалка, Pinlock леща < / li>

Технологии:

CHS (Chin-Guard Holder System):

 • Chin-Guard Holder System патентована предпазителка за брадичката: Предпазителят на брадичката може да се плъзне върху гърба на черупката след разхлабване чрез натискане на двете страни копчета за образуване на единица.

Вътрешен сенник за слънчев екран:

 • Интегриран сенник, който може бързо да се сгъне и надолу отвън.

P / J хомологация и патентован предпазител за брадичката:

 • Патентована и хомологирана система за завъртане за регулиране на предпазител за брадичката на 180 °, може да се използва както като струя, така и като каска за цяло лице.

< img alt = "TF-Empfehlung" class = "premio" height = "80" src = "https://www.airoh-helmet.de/computedimage/tf-empfehlung.i22580-kg3FK-w120-h80-f1-l3 -n1-q99.jpg "style =" font-family: sans-serif; font-size: 12px; " width = "147" />

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър