Изберете Категория
Моята кошница

Безплатна доставка

Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet

Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Изчерпан Попитайте за наличност
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
Каска AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet
2,478.19лв.
 • Код на продукта: 1813-01
 • Изпращане: 1 - 5 работни дни

Опции

купи на изплащане
12 x 241.59 лв.

За AGV

AGV е основана през 1947 година от Gino Amisano. Името на компанията е абревиатура от Amisano Gino Valenza, името на на основателя Amisano и Valenza - мястото където е основава компанията. Логото на AGV е инициалите от името на основателя и е във формата на каска, в цветовете на италианското знаме. AGV първоначално изработва кожени седалки и седалки за мотоциклети, година по късно добавя кожени каски за мотоциклети. Производството на шлемове излиза на преден план за AGV, когато марката започва да произвежда каски от фибростъкло през 1954 година. От тогава AGV започва да се занимава със спонсорство на мотоциклетни състезатели, включително Kenny Roberts, Barry Sheene, Johnny Cecotto, Steve Baker, Angel Nieto, Giacomo Agostini и Valentino Rossi. AGV също така започва да спонсорира пилоти от Формула 1 като: Ники Лауда, Емерсън Фитипалди, Кеке Росберг и Нелсън Пикет в началото на седемдесетте. А През 2008 година Валентино Роси е почетен президент на компанията. AGV е закупена от италианската компания DAINESE за спортни облекла и оборудване през юли 2007 година. А Dainese e придобит от Investcorp of Bahrain през 2014 година.

AGV Pista GP R Staccata Carbon Helmet

Pista GP R е най-добрата пистова каска, разработена за AGV спортисти в Moto GP и други състезателни първенства: същата производителност и защита технологията, използвана в първокласните състезания, вече е достъпна за състезатели по целия свят.

Разработена съгласно протокола Extreme Standards на AGV, Pista GP R разполага със 100% въглеродна обвивка, наслоена с 5-плътна EPS обвивка и лека структура, която значително надвишава регулаторните изисквания за безопасност, съчетани с иновации, получени от MotoGP, като интегрирана система за хидратация, метални отвори за въздух и аеро спойлер „Biplano”, проектиран от аеродинамичен тунел. p>

Силата на чистия въглерод

 • Pista GP R разполага със 100% чиста външна обвивка от въглеродни влакна, наслоена върху 5-плътна EPS вътрешна обвивка, лека конструкция, която силно надвишава нормативните изисквания за безопасност с тегло само 1350 g (най-малък размер на черупката). Той може да се похвали с 5-звезден рейтинг от независим сертифициращ орган SHARP и е тестван при 8,5 m / s. 4 специални размера на корпуса и 4 вътрешни размера на EPS създават хипер компактна структура, която минимизира обема около главата.

От телевизия до кино, със силата на щит

 • Нова козирка Race 3, вградена в клас Вариант 1 за изглед без изкривяване, с панорамна форма, която позволява хоризонтален изглед от 190 ° и вертикален изглед от 85 ° за неограничено зрително поле . Козирката е ефективен щит, който разширява защитата от удар: достига 5 мм дебелина за здравина и разполага с патентована заключваща система за удължена защита при удари. Обектив Pinlock® Max Vision 120 е интегриран за превъзходни характеристики срещу замъгляване.

Революция в концепцията за вентилация

 • Pista GP R въвежда иновативната концепция за външни въздухозаборници с двойна цел: улавяне на повече въздух отпред и създаване на депресия отзад. Това означава повече навлизане на въздух в каската и по-бърз вътрешен преход: с други думи, по-голям охлаждащ ефект дори при най-тежките спортни усилия. Външните перки са изградени с мек полимер, който се инжектира директно върху металните въздухозаборници: това осигурява равна повърхност при удари и превъзходна безопасност при всяка ситуация.

Целият въздух , цялата безопасност

 • Отворите на Pista GP R са изработени от метал: това позволи на техниците AGV да създадат по-широка вентилирана повърхност с пълна безопасност. Повече въздух, по-добри охлаждащи характеристики, пълна безопасност.

Представяне на биплано аеротехнология

 • Новият тестван аеродинамичен тунел „Biplano ”Спойлер с множество крила е проектиран да максимизира аеродинамичните характеристики и да добави стабилност при висока скорост. Той е разработен с помощта на AGV pro ездачи в MotoGP, което води до 4% аеродинамично подобрение. В случай на инцидент Biplano се отделя от каската, за да увеличи безопасността.

Интегрирана система за хидратация

 • Pista GP R е първият в света шлем с интегрирана система за хидратация. Системата осигурява връзка с водната торба в гърбицата на състезателния костюм, позволявайки на ездача да остане хидратиран с лекота дори и в най-взискателните състезания.

Радикален комфорт

 • Разработен заедно с най-добрите състезатели, интериорът на Pista GP R е проектиран с лека конструкция за максимална производителност на състезателната писта. Интериорът е с адаптивно прилягане и без зашиване в чувствителни зони, докато двупосочната опъваща материя осигурява максимална дишане.

Патентована система за аварийно освобождаване

 • Подложките за бузите са оборудвани с патентована система за безопасно освобождаване за аварийно отстраняване. Лентите в долната част на каската позволяват лесно сваляне в случай на злополука, без случайни отлепвания и без увеличаване на теглото.

Система за задържане Double D < / p>

Доставки в България, Срокове и Наличности.

Доставка в България

Carmall доставя вашите продукти с куриерска фирма Еконт или Спиди.

Срокове за доставка

Какво е “Време за изпращане”, времето през, което ние подготвяме Вашата поръчка за изпращане. Сроковете за различните производители са различни, като предварително са упоменати в полето “време за изпращане”

Стоки със статус време за изпращане - “Веднага” са стоки, които са налични на склад и обикновено се изпращат в деня на поръчката, ако тя е направена до 12:00ч. За поръчки направени след 12:00ч. “Времето за изпращане” започва да тече от следващия работен ден. 

Примери

 • Пример 1 - Правите поръчка до 12:00ч, поръчката е с Време за изпращане “Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на същия ден.

 • Пример 2 - Правите поръчка след 12:00ч, продуктът е със статус  “Време за изпращане: Веднага” - поръчката се обработва на същия ден, след потвърждение за наличност на избрания размер и се изпраща на следващия работен ден /обикновенно успяваме да изпратим поръчката на същия работен ден/

 • Пример 3 - Правите поръчка на продукт със статус “Време за изпращане - Х работни дни. Времето за изпращане започва да тече от следващия работен ден, след потвърждение за наличност на избрания размер.

Предплащане на стоки:

Предплащане на стоки се изисква в случаите, когато стоката е със стойност 500+ лв. не е на склад и трябва да бъде поръчана. Размер на предплащане 50% от стойността на стоката. Предплащането се извършва по банков път, по сметка на Carmall

Наличности

Възможно е разминаване между посочените в сайта наличности на размери  и продукти и реално наличните на склад, 

При горепосочената ситуация се свързваме с клиента по email или телефон, за да го уведомим.

Моля да ни извините за това неудобство, работим за решаването на този проблем и в най-скоро време ще бъде отстранен.

Кога се свързваме с Вас?

 • След направена поръчка на яке, панталони или екип, за да уточним размерите, 

 • В случаите, когато поръчаният размер или артикул не е наличен.

 • В случаите, когато се налага предплащане.

*Свързваме се с клиента чрез телефонно обаждане в работно време или email.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър